Kapcsolat

Köszönjük, hogy időt szánsz az iTS podcastokra. Mindig örömmel halljuk a visszajelzéseket, kérdéseket, és nyitottak vagyunk együttműködési javaslatokra. Ha megosztanád velünk gondolataidat, vagy csak egyszerűen szeretnél minket jobban megismerni, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!

Az iTS nem csak egy forradalmian új gondolkodásmód, hanem egy közösség is, ahol új minőségben beszélgethetünk az életről, problémáink eddig ismeretlen forrásairól.

Hogyan érheted el a csapatunkat?

1. Email: Küldj egy üzenetet, és igyekszünk mielőbb válaszolni (info@its-iaa.hu).

2. Üzenetküldés az Oldalon Keresztül: Ha előnyben részesíted a weboldalon történő kapcsolatfelvételt, töltsd ki az oldalon található űrlapot az üzeneteddel, és mihamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

3. Közösségi Média: Kövess minket a [Facebook/Twitter/Instagram] oldalainkon, ahol rendszeresen megosztunk friss híreket, inspirációt, és bepillantást engedünk a kulisszák mögé.

4. Hírlevél: Ha szeretnél rendszeresen értesülni a legújabb epizódokról, hírekről és eseményekről, iratkozz fel hírlevelünkre a weboldalon.

Bármilyen kérdésed vagy javaslatod van, várom szeretettel. Köszönjük, hogy velünk tartasz ezen az izgalmas utazáson!

Üdvözlettel,

Jankai János és az iTS Podcast csapata

Találkozzunk!

Küldd el javaslataidat, és minden hónapban kiválasztunk egy hallgatót, akivel közösen tárjuk fel a választott témát egy inspiráló beszélgetés során.

Az együttgondolkodás során arra törekszünk, hogy előítéletek nélkül, tisztán és alaposan járjuk körbe az adott téma lényegét.

A beszélgetésben barátoddal szeretnél részt venni? Semmi akadálya. Örömmel látunk benneteket, hogy együtt fedezhessük fel az adott téma mélységeit.

info@its-iaa.hu

Küldj üzenetet:

  Találkozzunk!

  Szeretnél mélyebb betekintést nyerni bármilyen pszichológiai vagy spirituális témába, amely régóta foglalkoztat?

  Küldd el javaslataidat, és minden hónapban kiválasztunk egy hallgatót, akivel közösen tárjuk fel a választott témát egy inspiráló beszélgetés során. Az együttgondolkodás során arra törekszünk, hogy előítéletek nélkül, tisztán és alaposan járjuk körbe az adott téma lényegét.

  A beszélgetésben barátoddal szeretnél részt venni? Semmi akadálya. Örömmel látunk benneteket, hogy együtt fedezhessük fel az adott téma mélységeit.

  Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a legújabb epizódjainkról!